Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Via DER KREIS blijft u op de hoogte over ontwikkelingen in de branche. Wij voorzien u van alle benodigde informatie over innovaties en activiteiten. U komt ons tegen via diverse social media kanalen, maar ook op beurzen, stations enz. Kortom; DER KREIS is altijd bij u in de buurt.

 
KREIS krant | dé krant voor en door onze ondernemers en leveranciers.

 

 


INFORMAIL | de nieuwsbrief met actuele highlights.


Jaarvergadering | Dé dag vol verrassingen, nieuws, trends & innovaties en unieke gastsprekers.

Ontmoet uw collega's binnen de branche, praat bij met uw leveranciers en ontmoet nieuwe leveranciers. Een dagvullend programma geheel in stijl van het jaarlijks wisselende thema.

Een dag om niet te vergeten!

 


In the MOOD voor keukens & sanitair | inspiratiebladen

 

Een magazine vol inspiratie hoe het leuker, mooier en handiger kan in de keuken of badkamer. Een ‘stemmingsblad’ als een huis vol vrienden, met een glas wijn rondom het kookeiland. Of met zijn allen aan de keukentafel, flessen en hapjes binnen handbereik, met sterke en minder sterke verhalen en wetenswaardigheden uit de keuken of badkamer.


E-Magazine In the MOOD | altijd actueel en vol inspiratie

 

Ons E-magazine wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste artikelen en informatie.

 


Social Media

Uiteraard zijn de formules, concepten en private labels van DER KREIS en Mijn BAD volop aanwezig op de diverse social media kanalen.

 


Beurzen B2C

 

Vanuit de formules wordt er actief deelgenomen aan diverse landelijke beurzen. Zowel de voor- en najaarseditie van Eigen huis (ver)bouwen, de Woonbeurs en de Libelle Zomerweek hebben de revue gepasseerd. Jaarlijks worden diverse beurzen met compleet ingerichte stands bemand door zowel de medewerkers van DER KREIS en Mijn BAD, alsmede de deelnemers uit de formules. Een unieke samenwerking richting de consument die op zulke dagen in groten getale aanwezig is!


Beurzen B2B

 

Jaarlijks reizen we in september massaal af naar de bekende Küchenmeile. De medewerkers van DER KREIS zijn daar aanwezig bij een aantal leveranciers om gezamenlijk de showroom te bezichtigen en de noviteiten te aanschouwen.

 

Op Living Kitchen vindt u ons met een grote stand waar op Europees niveau alle DER KREIS klanten én geïnteresseerden van harte welkom zijn. Als deelnemer van DER KREIS nodigen wij u uit om gezamenlijk af te reizen met een door DER KREIS georganiseerde bus tour.

 

De ISH beurs wordt door sanitair land ook niet overgeslagen en uiteraard geven we daar ook acte de présence!