DER KREIS Duitsland


Door samen te werken, van elkaar leren - samen winnen in de wedstrijd om de beste te zijn, is één van de fundamenten voor zakelijk succes. Bedrijfsethiek en duurzame ontwikkeling zijn kernwoorden en een voorwaarde om als onderneming in een omgeving van schaarse middelen in een mondiale samenleving werkzaam te zijn. De productkwaliteit en betrouwbaarheid van onze leveranciers heeft de deelnemers van DER KREIS daar bewust van gemaakt.

 

Het vertrouwen van onze keukenspecialisten was in 2009 boven het gemiddelde. Dit wordt bevestigd door tal van nieuwe openingen en de algemene filosofie van het netwerken. De individualiteit van de ondernemer in zijn regio, de bevordering van zijn vaktechnische sterkte en zijn positie in een steeds veranderende markt staan daarmee in de voorgrond voor het onderhandelen met onze leveranciers.

 

Lifting: een vertrouwd adres voor vervanging van keukenapparatuur en keukenrenovatie!

 

KEUKEN 3000, keukenadviseurs en keukeninrichters! Dankzij onze landelijke dekking is er altijd een zelfstandig ondernemer van KEUKEN 3000 bij u in de buurt. Stuk voor stuk keukenadviseurs die vooral betrokken zijn bij de klant en écht luisteren naar welke eisen u aan een keuken stelt.

 

Met onze partner Varia –  Varia is een Europese partnerconcept voor de markten in Europa, die met succes opereert via gezamenlijke ontwikkeling en het gebruik van de bestaande ervaring benut.

 

De websites bij onze formules zijn afgestemd op de groeiende behoefte aan informatie van de consument. De websites zin het perfecte marketinginstrument om traffic te genereren en uiteindelijk de consument naar één van onze Keukenspecialisten te leiden.

 

Dit wordt verder versterkt door @ktivwebcenter, de exclusieve webtool voor DER KREIS deelnemers, elke dag, waardoor er meer traffic gegenereerd wordt.