DER KREIS, partners in keukenretail

Met meer dan 2700 deelnemers is DER KREIS een van de meest invloedrijke samenwerkingsverbanden op het gebied van keukens in Europa. Dat biedt een groot aantal voordelen voor de, op vrijwillige basis, aangesloten deelnemers. Hun marktpositie wordt verstevigd en door omzetbundeling ontstaan er scherpe inkoopcondities bij gerenommeerde leveranciers. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben daardoor betere economische vooruitzichten. Door ondersteuning en scholing wordt de vakkennis van de aangesloten deelnemers verbeterd.

 

Een keukenspecialist die bij DER KREIS is aangesloten, profiteert op dezelfde wijze als de sanitairspecialist van de vele voordelen die een gezamenlijke inkoop- en marketingorganisatie met zich meebrengt: Samen staat men immers sterk.

 

Er worden uitstekende condities geboden, maar er is nog meer! Ondersteuning op bedrijfseconomische punten (assortimentskeuze, koopkracht en/of concurrentieanalyses) en diverse financiële diensten maken het deelnemerschap van DER KREIS een extra optie voor de specialist.

 

DER KREIS biedt, naast de diverse concepten en private labels, de formule Keukenspecialisten.nl aan. U profiteert onder deze formule niet alleen van de gezamenlijke inkoop, maar ook op het gebied van marketing kunt u, met behoud van uw eigen identiteit, zich verenigen. Via de website, www.keukenspecialisten.nl, kan de potentiële klant alle adressen van de aangesloten keukenspecialisten.nl-deelnemers vinden. Ook de kwalitatief uitstekende kernleveranciers zijn via deze website te bereiken.