Mijn BAD, partners in sanitairretail

Enige jaren geleden is Mijn BAD als separate inkoop- en marketingorganisatie voor sanitairspecialisten opgericht binnen DER KREIS. Een schot in de roos, want inmiddels nadert het aantal deelnemers de 200!

 

Een sanitairspecialist die bij Mijn BAD is aangesloten, profiteert op dezelfde wijze als de keukenspecialist van de vele voordelen die een gezamenlijke inkoop- en marketingorganisatie met zich meebrengt: Samen staat men immers sterk.

 

Er worden uitstekende condities geboden, maar er is nog meer! Ondersteuning op bedrijfseconomische punten (assortimentskeuze, koopkracht en/of concurrentieanalyses) en diverse financiële diensten maken het deelnemerschap van Mijn BAD een extra optie voor de specialist.

 

Hiernaast bieden wij de formule Mijn BAD Sanitairspecialist aan. U profiteert onder deze formule niet alleen van de gezamenlijke inkoop, maar ook op het gebied van marketing kunt u, met behoud van uw eigen indentiteit, zich verenigen. Via de website van de Mijn BAD sanitairspecialisten, www.mijnbad.nl, kan de potentïele klant alle adressen van de aangesloten Mijn BAD Sanitairspecialist-deelnemers vinden. Ook de kwalitatief uitstekende kernleveranciers zijn via deze website te bereiken.