eKSclusive

 

Huismerk met hart en hi-tech | geschikt voor maatwerk! Exclusief voor Keukenspecialisten.nl

Eksclusive Keukens worden gemaakt in Niedersachsen, in Melle-Bruchmühlen, het centrum van de Duitse keukenmeubelindustrie. En dat merk je: de mensen in deze onderneming weten wat een goede keuken nodig heeft. In Niedersachsen word je tussen de keukens geboren.....

 

In deze uitermate moderne productie-omgeving (vandaar hi-tech) ontstaan keukens die je in vervoering kunnen brengen. Want zij zien er niet alleen fantastisch uit, zij bewijzen ook hun kwaliteit in het dagelijks gebruik. Uitstekend verwerkte korpussen, volledig in harmonie met een weldoordachte beslagtechniek en een perfect uitgewerkt interieur.


Excellent


Een zeer actueel en uitgebreid assortiment keukens. Kwaliteitsbewuste keukens, technisch volmaakt tot in de detail. Van greeploos tot landhuisstijl, met een Excellent keuken kan je alle kanten op.


Küchenluxx

Het Küchenluxx programma biedt voor alle ruimtes en kamerafmetingen een individuele oplossing passend bij jouw budget, met een functioneel of een representatief uiterlijk.


Logic Kitchen

 

Afkomstig van een gerenommeerde fabriek biedt dit label hoogstaande Duitse kwaliteit en decennialange ervaring in het vervaardigen van keukens. Logic Kitchen heeft eigentijdse keukens, geheel afgestemd op de Nederlandse wensen en eisen, met een enorme keus aan modellen, fronten en kleuren.


Vivari

 

Een kwaliteitskeuken, speciaal voor ons in Duitsland geproduceerd door één van de grootste, meest innovatieve keukenfabrikanten ter wereld.

Het productieproces is zodanig geoptimaliseerd dat deze fabriek een constant hoog kwaliteitsniveau kan aanhouden. VIVARI is daardoor een huismerk dat zich kan meten met bekende topmerken in de keukens, maar zich daarvan onderscheidt in prijsstelling. Elke VIVARI keuken is uniek en honderd procent aangepast aan jouw wensen en eisen.


KREOS

 

Van trendy kranen tot en met moderne designradiatoren. KREOS is jouw merk voor attractief design tegen betaalbare prijzen.


DER KREIS en Mijn BAD tegelbibliotheek

 

Jouw eigen DER KREIS of Mijn BAD tegeldisplay met de meest commerciële tegels in een overzichtelijke bibliotheekkast. Een unieke bibliotheekkast met uitstekende presentatiemogelijkheden.