Keukens

Onze keukenconcepten

Onze keukenformules-en concepten zijn zorgvuldig gekozen om de actuele doelgroepen goed te kunnen bedienen. Onze concepten en formules zetten u niet alleen lokaal op de kaart, maar ook landelijk. Hieronder staan onze keukenformules-en concepten verder beschreven.

The Kitchen Architects

Bij The Kitchen Architects vertalen wij de keuken naar een zorgvuldig gestyled interieur. Een interieur dat de eigenaar representeert. Wij van The Kitchen Architects kunnen u als ondernemer op professioneel niveau de juiste en gewenste ondersteuning bieden qua inkoop, marketing én communicatie. Daarnaast zorgen wij van The Kitchen Architects voor exclusiviteit en landelijke dekking. U ontvangt onder andere een luxe gevelbord voor herkenning en een eigen luxe, gepersonaliseerd Stylebook met daarin onder andere uw persoonlijke interview en mooie, chique shoot van uw eigen showroom, de laatste trends door Monique van der Reijden en nog meer exclusieve items.
De slogan “We Imagine Your Style” sluit exact aan op de visie van deze groep ondernemers, want elke aangesloten ondernemer is een ware (keuken)architect!

Kijk voor meer informatie op: www.thekitchenarchitects.nl

Keukenspecialisten.nl

Keukenspecialisten.nl: hét grootste keukenconcept van Nederland met behoud van eigen identiteit, en een aanvullende look & feel van Keukenspecialisten.nl. Het concept Keukenspecialisten.nl vormt onder de paraplu van DER KREIS een landelijke dekking met ca. 60 verzorgde en up-to-date showrooms. De ondernemers van Keukenspecialisten.nl maken 'Je keuken écht persoonlijk!'. Elke consument verdient kwaliteit en advies in producten. Met Keukenspecialisten.nl onderscheidt u zich naar de consument op het gebied van persoonlijk contact, vakkennis en ervaring.

Kijk voor meer informatie op: www.keukenspecialisten.nl

Enviroo

Enviroo keukens zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd. Duurzaamheid was in keukenland nog niet in een concept gegoten. Daar brengt DER KREIS echter verandering in, want duurzaamheid is allang geen trend meer. Bovendien hoeven duurzame keukens helemaal niet duur te zijn. Ga voor dezelfde keukens met een ander verhaal!
Een voorbeeld van een duurzame keuken is dé bamboekeuken van KitchZen. Deze keukens hebben een eigentijdse uitstraling en zijn warm en uniek door het prachtige bamboe.

Kijk voor meer informatie op: www.envirookeukens.nl

Lifting

Het is niet voor iedereen weggelegd om een nieuwe keuken te kunnen betalen. De oplossing hiervoor bieden wij met Lifting keukenrenovatie. Wij brengen de consument in uw winkel door promotie op een landelijk renovatieplatform met veel aandacht voor de consument. Met custom made materialen creëert u een professioneel platform.

Kijk voor meer informatie op: www.lifting-keukenrenovatie.nl

Long Island Kitchens 

Met Long Island Kitchens creëert u het ultieme beach gevoel voor uw consument. Het gebruik van een stoere hout(look) in prachtige natuurlijke tinten en een robuuste omgeving staan centraal. Wij bieden u een prachtig accessoirepakket met instore materialen voor het neerzetten van de juiste look & feel.

kijk voor meer informatie op www.longislandkitchens.nl