Sanitair

Onze sanitairconcepten

Met onze zorgvuldig gekozen sanitairconcepten spreken we de actuele doelgroepen heel goed aan. Sluit u bijvoorbeeld aan bij Mijn BAD sanitairspecialist of mijn bad in stijl en geniet van ontzorging in marketingactiviteiten. We zetten u als lokale ondernemer graag landelijk op de kaart. 


Mijn bad

Mijn BAD is er voor u! Door deelnemer te worden bij Mijn BAD kiest u voor inkoopvoordeel. Maar er is méér! U kunt ook kiezen om deel te nemen aan een van onze concepten; mijn bad in stijl of Mijn BAD sanitairspecialist. Door te kiezen voor een van deze concepten ontvangt u alle ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie.

Kijk voor meer informatie op: www.mijnbad.nl


Mijn bad in stijl

Het nieuwste sanitairconcept, geheel conform dat eisen van vandaag: mijn bad in stijl. Deze uitgekiende marketingformule biedt alles wat u nodig heeft om nét dat stapje extra toe te kunnen voegen aan uw onderscheidende vermogen richting de consument, van website tot gepersonaliseerd magazine. Bij mijn bad in stijl staat de stijlbadkamer centraal en zit deze standaard in het basispakket.

Kijk voor meer informatie op: www.mijnbadinstijl.nl


Mijn BAD Sanitairspecialist

Met dit marketingconcept bieden wij u gezamenlijke acties, prachtige instore en outstore materialen en is dit concept online niet meer weg te denken.

Kijk voor meer informatie op: www.mijnbadsanitairspecialist.nl