Private labels

Onze private labels zijn exclusief voor u als ondernemer bij DER KREIS en Mijn BAD. U hoeft hiervoor niet deel te nemen aan één van onze marketingconcepten. Een private label biedt onderscheidend vermogen en haalt u weg uit de concurrentiesfeer.

Logic Kitchen

Topkwaliteit, ruime keuze in trendy kleuren, mooie materialen en opstellingen aangevuld met de perfecte techniek. Dat is precies wat Logic Kitchen u biedt. Een van de aanwinsten is het super strakke greeploze design MatrixArt. Ook kunt u kiezen voor een kasthoogte van 90 cm. Dit maakt een mooie lijn van drie laden van 30 cm boven elkaar mogelijk. Perfectie en design!

Vivari

Een optimaal productieproces waardoor de fabriek een zeer constant kwaliteitsniveau houdt. Vivari meet zich mede daardoor met bekendste topmerken van keukens. Elke Vivari keuken is uniek en zeer prijsgunstig.

Architecture International

Architecture International (A.I.) kent 2 duidelijke productlijnen: van prijsbewust tot luxe design. De lijn SYSTEMIC/ART biedt luxe keukens met individuele oplossingen in design. De lijn CLASSIC/ART is er voor de prijsbewuste consument. Hier staat het greeploze design staan centraal met heldere keukenontwerpen.

Küchenluxx

Küchenluxx wordt geproduceerd door een Duitse topfabriek en onderscheidt zich in design, kwaliteit maar zeker ook in de betaalbaarheid. Küchenluxx slaagt erin de laatste trends in fris design te combineren met innovatieve technologie in kwaliteitsmaterialen. Functioneel, modern en tijdloos. Het merk levert zeer exclusieve afwerkingen maar bewijst zich ook in eigentijdse hoogglans en greeploze keukens.

S-Tiles

S-Tiles biedt een uniek tegeldisplay met de meest commerciële tegels in een overzichtelijke bibliotheekkast. Exclusief voor de Mijn BAD en DER KREIS ondernemers!