Private labels

Onze Private Labels

Onze private labels zijn exclusief voor u als ondernemer bij DER KREIS en Mijn BAD. U hoeft hiervoor niet deel te nemen aan één van onze marketingconcepten. Een private label biedt onderscheidend vermogen en haalt u weg uit de concurrentiesfeer.

Logic Kitchen

Topkwaliteit, ruime keuze in trendy kleuren, mooie materialen en opstellingen aangevuld met de perfecte techniek. Dat is precies wat Logic Kitchen u biedt. Een van de aanwinsten is het super strakke greeploze design MatrixArt. Ook kunt u kiezen voor een kasthoogte van 90 cm. Dit maakt een mooie lijn van drie laden van 30 cm boven elkaar mogelijk. Perfectie en design!

Kijk hier voor meer informatie op: www.logic.kitchen

Vivari

Een optimaal productieproces waardoor de fabriek een zeer constant kwaliteitsniveau houdt. Vivari meet zich mede daardoor met bekendste topmerken van keukens. Elke Vivari keuken is uniek en zeer prijsgunstig.

Kijk voor meer informatie op: www.vivari-keuken.nl

Architecture International

Architecture International (A.I.) kent 2 duidelijke productlijnen: van prijsbewust tot luxe design. De lijn SYSTEMIC/ART biedt luxe keukens met individuele oplossingen in design. De lijn Concept 130 is er voor de prijsbewuste consument. Hier staat het greeploze design staan centraal met heldere keukenontwerpen.

Kijk voor meer informatie op: www.ai-kitchen.nl

STiles

STiles biedt een uniek tegeldisplay met de meest commerciële tegels in een overzichtelijke bibliotheekkast. Exclusief voor de Mijn BAD en DER KREIS ondernemers!

Kijk voor meer informatie op: www.stilestegels.nl

S-Kitchens

Vanuit DER KREIS blijven we u de beste condities bieden. Daarom hebben we S-Kitchens als private label in het leven geroepen: een stijlvol merk waarin de keuzes oneindig zijn tegen een betaalbare prijs en met ongekende -standaard- luxe.

Kijk voor meer informatie op: www.skitchens.nl

Küchenluxx

Küchenluxx wordt geproduceerd door een Duitse topfabriek en onderscheidt zich in design, kwaliteit maar zeker ook in de betaalbaarheid. Küchenluxx slaagt erin de laatste trends in fris design te combineren met innovatieve technologie in kwaliteitsmaterialen. Functioneel, modern en tijdloos. Het merk levert zeer exclusieve afwerkingen maar bewijst zich ook in eigentijdse hoogglans en greeploze keukens.