Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Zorgvuldig gekozen marketingconcepten als antwoord op de grote ketens.

Het retaillandschap verandert snel. Nieuwe technieken komen in korte tijd op. De digitale wereld verandert en daarmee ook het gehele oriëntatieproces van de consument. Dit komt mede door een toename en diversificatie van de online kanalen. Digitaal en online zijn niet meer weg te denken. It’s a way of living!

Onze online communities groeien en onze kennis van de consument over het oriëntatieproces wordt groter en steeds uitgebreider. We komen steeds meer over de consument te weten.

Onze marketingconcepten worden zeer breed ondersteund. Niet alleen vanuit DER KREIS, maar ook vanuit de ondernemer en vanuit de leveranciers. Zij omarmen al jaren onze concepten en gezamenlijk maken we hier ook een groot succes van.

Personaliseren

Wilt u graag hulp met gepersonaliseerde marketing en communicatie? Dat kan zeker! Met onze kennis kunnen wij u adviseren over de juiste strategie. Daarnaast kunnen wij uw marketing- en communicatie activiteiten personaliseren. Van magazine tot social media. Geen vraag is ons te gek!

Wilt u meer informatie over inzet van marketing en communicatie binnen uw keuken- en/of sanitairshowroom? Neem dan contact met ons op.

Telefoon marketing afdeling DER KREIS en Mijn BAD: 038 - 477 80 30
of per mail: marketingDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl.