Marketing

Naast gunstige inkoopcondities kunt u bij DER KREIS en Mijn BAD terecht voor advies op het gebied van marketing en communicatie. Wij versterken u met de inzet van onze marketing- en communicatietools bij de verschillende formules en concepten. Marketing en communicatie speelt een steeds belangrijkere rol in deze tijden en wordt vaak enorm onderschat. 

Website en social media                                                                                                                         

Onze beste professionals maken en onderhouden uw website naar wens. Immers draagt een goede website bij aan de verhoging van de verkoop. Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om de tijd te zoeken voor het opzetten en bijhouden van social media. Er verandert daarnaast zoveel aan de customer journey en het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om online gevonden te worden. Laat u adviseren en ontzorgen door onze online specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Personaliseren

Wilt u graag hulp met gepersonaliseerde marketing en communicatie? Dat kan zeker! Met onze kennis kunnen wij u adviseren over de juiste strategie. Daarnaast kunnen wij uw marketing- en communicatie activiteiten personaliseren. Van magazine tot social media. Geen vraag is ons te gek!

Wilt u meer informatie over inzet van marketing en communicatie binnen uw keuken- en/of sanitairshowroom? Neem dan contact met ons op.

Telefoon marketing afdeling DER KREIS en Mijn BAD: 038 - 477 80 30
of per mail: marketingDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl.