Contactgegevens Jos Veldhuis
Jos Veldhuis | Accountmanager

Mobiel: +31 (0)6 2083 9184
E-mail: j.veldhuisDYXV KEJImijnbadCZYW LFKJnl
L:  LinkedIn
W: WhatsApp

Scan of download mijn gegevens:
VCard Jos

Mijn expertise

Het klassieke voorbeeld van iemand die in het magazijn begint om daarna via verkoper, inkoper en vertegenwoordiger te belanden waar ik nu ben. Aangezien dit traject in 1991 startte, kan ik bogen op een flinke dosis kennis in zowel de sanitair- als tegelbranche. Kennis die ik overigens graag met anderen deel.

Hoe het ooit begon…

Toen ik nog mijn militaire dienstplicht vervulde, werkte ik in de weekenden als chauffeur op een kleine vrachtauto bij Jos Aries BV in Zevenaar. Na mijn dienstplicht ben ik daar fulltime gaan werken.
Na enige omzwervingen ben ik in mei 2014 bij DER KREIS/Mijn BAD begonnen. In mijn huidige functie als Formulemanager bezoek ik onze ondernemers en spreek ik regelmatig met onze kernleveranciers. Vanzelfsprekend ben ik ook altijd op zoek naar interessante new business en probeer ik het leverancierspakket voor de Mijn BAD deelnemers te optimaliseren. Dit alles teneinde het beste verdienmodel te creëren voor alle partijen.

Wat je nog niet van mij weet… 

Niet iedereen weet dit, maar mijn grootste passie is drummen. Optreden met mijn band is de allerbeste uitlaatklep die ik me kan wensen.

MIJN FAVORIETE QUOTE…
Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen.

- Winston Churchill -