Contactgegevens Niels de Bruijn
Niels de Bruijn | senior accountmanager

Mobiel: +31 (0)6 10958571
E-mail:  n.debruijnDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl
L:  LinkedIn
W: WhatsApp

Scan of download mijn gegevens:
VCard niels

 

Mijn expertise

Als accountmanager ben ik uiteraard gericht op omzet en de belangen van de contractleveranciers van DER KREIS, maar mijn aanpak is er ook op gericht om rekening te houden met de wensen en doelstellingen van alle partijen. Het totale plaatje van de ondernemer vind ik van essentieel belang.
Mijn expertise is het sparren met de ondernemer en het creëren van een heldere situatie, waarbij zowel de ondernemer als DER KREIS voordeel behalen en de ondernemer op een financieel gezonde manier zijn bedrijf kan exploiteren. Onderwerpen als het verhogen van het rendement, positionering in de markt, ondersteuning in de leverancierskeuzes en de marktontwikkeling zijn hierbij cruciaal.

Hoe het ooit begon…

Als kleine jongen zag ik op mijn weg naar school vaak mooie auto’s rijden en dan fantaseerde ik over mijn toekomst…. Ik heb altijd in commerciële functies gewerkt. Mijn eerste stappen op het pad van accountmanagement heb ik gezet bij Heineken en Coca Cola. Vanwege mijn voorliefde voor mooie dingen en de wens om dit ook in mijn werk terug te zien, ben ik op zoek gegaan en ben ik bij DER KREIS terecht gekomen. Dit bleek een schot in de roos.
Mijn drijfveer is het overtuigen van de ondernemer om te kiezen voor een formule of concept dat bij hem/haar past. De samenwerking tussen zelfstandige ondernemers wordt steeds belangrijker. DER KREIS biedt goede, open concepten waar gelijkgestemde ondernemers elkaar ontmoeten en de ondersteuning krijgen die hen verder brengt.

 

Wat je nog niet van mij weet…

Ik ben een echt mensen-mens. Voor mij is het belangrijk om verder te kijken dan mijn neus lang is. Ik word gedreven vanuit een intern gevoel om anderen te helpen en de beste omstandigheden te creëren. Dit kan ik bij DER KREIS goed inzetten. 

MIJN FAVORIETE QUOTE…
A winner is a dreamer who never gives up.

- Nelson Mandela -