Contactgegevens Linda van Moorsel
Linda van Moorsel | Accountmanager

Mobiel: +31 (0)6 2356 4650
E-mail: l.vanmoorselDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl
L:  LinkedIn
W: WhatsApp

Scan of download mijn gegevens:
VCard Linda

Mijn expertise

Als verkoop en small businessdeskundige met een vooropleiding als creatief vormgever in productpresentatie benader ik grote en kleine vraagstukken met een creatieve en vernieuwende visie. Mijn expertise in advisering, bedrijfsvoering en creativiteit zet ik dan ook graag in bij bedrijven. Met als doel om de ondernemer en zijn bedrijf te informeren, te ondersteunen, mee te denken in verbeterpunten en te ontzorgen.

Hoe het ooit begon…

Na mijn opleiding Vormgever Productpresentatie heb ik in combinatie met mijn werk als storemanager de opleiding Small business en Retailmanagement gevolgd. In deze tijd ben ik voor meerdere filialen verantwoordelijk geweest en stuurde ik het verkoopteam aan. Met dit team zorgde ik ervoor dat de omzettargets behaald werden. Na een aantal jaren in de consumentenverkoop actief te zijn geweest heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar Kemie - de werkbladenproducent. Bij Kemie ben ik vanuit de binnendienst doorgegroeid naar de buitendienst en ben ik helemaal besmet geraakt met het ’’Keukenbranchevirus’’.
Daarom heb ik besloten om mijn werkveld te verbreden in de keukenbranche en ben ik – in mei 2021 - overgestapt naar DER KREIS Nederland en Mijn BAD. Mijn doel is om DER KREIS ook in het Zuiden van het land verder op de kaart te zetten. Ik wil bestaande klanten ontzorgen en ondersteunen. En nieuwe klanten overtuigen om voor DER KREIS te gaan. Dit zal geen probleem zijn door de vele mogelijkheden die DER KREIS biedt. Buiten de goede inkoopcondities die we hebben, bieden we ook voor iedere ondernemer een passend consumentenconcept aan. Met deze concepten zullen we voor iedere ondernemer een goede aanvulling zijn.

Ik heb deze richting vooral gekozen omdat ik het belangrijk vind om persoonlijk contact te hebben met de klant, de leverancier en de ondernemer. Samen een goede en langdurige en waardevolle samenwerking aangaan! Hier zet ik me helemaal voor in!

Wat je nog niet van mij weet…

Dat ik als zo energiek en enthousiast wordt ervaren dat mensen in de zakelijke en privéomgeving zeggen: ‘’Linda, jouw 70% energie en enthousiasme is méér dan genoeg!“
En sindsdien houd ik hier natuurlijk wel rekening mee.

MIJN FAVORIETE QUOTE…
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

- Pippie Langkous -