Contactgegevens Sjors Assies
Sjors Assies | Accountmanager

Mobiel: +31 (0)6 1332 8010
E-mail: s.assiesDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl
L:  LinkedIn
W: WhatsApp

Scan of download mijn gegevens:
VCard Sjors

Mijn expertise

Ik ben een ambitieuze accountmanager die tussen de ondernemer en DER KREIS staat. De ondernemer staat centraal en door jaren ervaring en kennis weet ik het bedrijfsresultaat te verbeteren. Naast het verbeteren van het bedrijfsresultaat behoort new business tot mijn expertise.

Hoe het ooit begon…

Mijn vader is werkzaam geweest in de keukenmarkt waardoor het mij met de paplepel is ingegoten. Ik ben in 1996 begonnen als verkoper in de showroom. Vanaf 1999, heb ik veel ervaring opgedaan als accountmanager en nu ben ik met veel plezier werkzaam voor DER KREIS. DER KREIS zie ik als een inkoop/verkoop-marketingorganisatie die continue in beweging is. Naast een goede inkoop hebben we voor elk segment commerciële concepten, denk aan The Kitchen Art Studios, Keukenspecialisten.nl en Enviroo. We ontzorgen de ondernemer, realiseren meer traffic en uiteindelijk meer omzet.

Wat je nog niet van mij weet…

Ik word gedreven vanuit een intern gevoel om anderen te helpen en de beste omstandigheden te creëren. Dit kan ik bij DER KREIS goed inzetten; een doener, een denker en ik ben altijd positief.

MIJN FAVORIETE QUOTE…
Delen is vermenigvuldigen. Samen ben je sterk.