Contactgegevens Nathalie Kleinherenbrink-Bakker
Nathalie Kleinherenbrink-Bakker | Managing Director sales en marketing

Telefoon: 038 477 80 30
E-mail: n.kleinherenbrinkDYXV KEJIderkreisCZYW LFKJnl
L:  LinkedIn

Mijn expertise

Als bedrijfskundige - met een specialisatie in de marketingcommunicatie – benader ik organisatievraagstukken vanuit een breed perspectief. Het bestuderen en verbeteren van processen en structuren, waarmee de strategische en financiële doelstellingen worden bereikt, behoort tot mijn expertise.

Hoe het ooit begon…

Als jongste telg binnen het bedrijf werd ik op mijn 18e storemanager in de retail en realiseerde ik met mijn team de hoogste omzet per m2 binnen onze company. Na jaren zelf in de consumentenverkoop actief te zijn geweest heb ik in 2010 de overstap naar DER KREIS Nederland gemaakt.
Als statutair bestuurder van deze organisatie heb ik als doel met DER KREIS, Mijn BAD en haar leveranciers de concurrentiepositie van onze aangesloten deelnemers te behouden en/of te verbeteren. Om dit doel te bereiken hebben wij de transitie gemaakt van pure inkooporganisatie naar een verkooporganisatie met een specialisatie in landelijke consumentconcepten als aanvulling op de lokale functie van onze ondernemers.

De markt verandert in rap tempo en ik zie het als een enorme mooie uitdaging om met mijn collega’s, de ondernemers en onze leveranciers deze veranderingen te omarmen.

Wat je nog niet van mij weet…

Ik vind het heel belangrijk – naast de kennis en ervaring - een gezonde portie energie en enthousiasme mee te brengen. Je zult me dus niet snel chagrijnig zien!

MIJN FAVORIETE QUOTE…
‘Everybody is a genius. But if you judge a fish by it’s ability to climb a tree, it will live it’s whole life believing that it is stupid.’

- Albert Einstein -